VictoriaMilan.be

Grootste website voor sexdating, professioneel en discreet!

VictoriaMilan.be

Full Description


Victoria Milan is wellicht de bekendste Belgische site voor volwassenen die op zoek zijn naar een affaire. Wanneer je relatie een sleur wordt of als alle spanning uit je huwelijk verdwenen is dan kun je het leven weer wat aantrekkelijker maken door een buitenechtelijke flirt of relatie aan te gaan.

Deze datingsite richt zich dus op gebonden volwassenen die op zoek zijn naar een kortstondige flirt, een spannende date, een romantische avond of een erotisch afspraakje. Zij kunnen zeker een gelijkgestemde ziel vinden via victorimilan.be!

Omdat victoriamilan.be erg bezig is met de veiligheid en privacy van hun leden, zijn foto’s op het profiel onherkenbaar. Alles op deze site draait namelijk rond discretie. Bovendien hoed je zelf mee over je eigen veiligheid: door simpelweg op de knop ‘rapporteer deze gebruiker’ te klikken bij problemen, meld je obsceen of ongewenst gedrag. Dat lid zal dan definitief van de site verwijderd worden.

Je inschrijven…

Tijdens de inschrijving wordt er je nauwelijks informatie gevraagd. Victorimilan.be wil zelfs geen persoonlijke gegevens van u weten. Wanneer je ze toch doorgeeft, zullen ze ze onmiddellijk wissen. Je moet enkel een gebruikersnaam en emailadres doorgeven. De ontwikkelaars van de site vragen zelf om niet je normale mailadres door te geven, maar eentje dat je speciaal aanmaakt bij een gratis provider; bijvoorbeeld hotmail, gmail, yahoo… Je inschrijven is bijgevolg volledig anoniem.

Vervolgens krijg je de kans om een foto aan je profiel toe te voegen. Dit is niet verplicht, maar uit onderzoek blijkt wel dat leden met een foto vijftien keer vaker reactie krijgen dan leden zonder foto.

De inschrijving is overigens volledig gratis. Op deze manier kun je rustig de site verkennen en kijken of hij je bevalt.

Discretie en foto’s: gaat dit samen?

Ja, hoor! Je bent uiteraard niet verplicht om een foto toe te voegen, maar als je dit wel doet, moet je niet bang zijn. Je privacy blijft beschermd doordat alle foto’s via AnoniemBlur bewerkt kunnen worden. Je gezicht wordt dan onherkenbaar gemaakt, terwijl de rest van de foto scherp blijft.

Wanneer je meerdere foto’s op je profielpagina plaatst, zet je deze onder de map privé. Dit betekent dat enkel mensen aan wie jij expliciet de toestemming geeft deze foto’s kunnen bekijken. Ze moeten van jou een virtuele sleutel ontvangen om de map te kunnen openen.

Uiteraard is het ook mogelijk om gewoon al je foto’s openbaar op je profiel te plaatsen. In dat geval kies je er zelf voor om je privacy niet te waarborgen.

Voor wie is victoriamilan.be?

Alle volwassenen die een relatie hebben, maar op zoek zijn naar spanning kunnen op deze datingsite terecht. Het fijne eraan is dat je hier niet moet liegen over je huwelijkse staat. Je flirt, minnaar of minnares zal je niet vragen om je vaste partner te verlaten, want iedereen weet waar hij of zij aan begint op deze site.

Bovendien biedt victoriamilan.be een veilig, anoniem en discreet platform om gelijkgestemde zielen vanuit gans Europa te ontmoeten. Je kiest zelf of je iemand dichtbij wenst te leren kennen of liever in een andere stad waar je misschien regelmatig op zakenreis bent.

Tips en adviezen

Op victoriamilan.be vind je ook een heel aantal adviezen en tips om succesvol een affaire te hebben. Zo leggen ze je bijvoorbeeld uit hoe je je email kunt beveiligen.

Victoriamilan.be op de sociale media

Je kunt de datingsite volgen op Twitter, via Facebook en op hun blog. Ook in de algemene media is deze datingsite al uitvoerig besproken. Daar dankt hij dan ook zijn bekendheid aan. PMagazine, Nina, Flair, DEMorgen… hebben al artikels aan hen geweid, vaak ook controversieel.

Features

Uitgebreid zoeken

Je kunt niet enkel op woonplaats, leeftijd, uiterlijk… zoeken, maar ook op interesses, persoonlijkheid of wat de andere persoon opwindt. Meer dan genoeg keuze dus!

Knipoogjes verzenden

Wanneer je niet goed weet wat te vertellen of hoe een gesprek aan te knopen, is zo’n knipoog soms de redder in nood.  Je moet je namelijk niet meteen helemaal bloot geven en kan eerst rustig afwachten of het andere lid reageert op je berichtje of niet. Daarna kun je een zelfgeschreven berichtje sturen waarin je wat meer over jezelf vertelt.

Berichten verzenden

Neem eenvoudigweg contact op met een ander lid door een kort berichtje te sturen waarin je jezelf beknopt voorstelt en ook een vraag stelt die aansluit bij het profiel van de andere. De kans is groot dat je antwoord krijgt! Je toont namelijk meteen dat je het profiel effectief aandachtig gelezen hebt en dat je dit lid de moeite waard vindt om er een persoonlijk berichtje naartoe te sturen.

Chatten

Om de communicatie met andere leden te vergemakkelijken, is er een chatroom aanwezig. Je kunt veel sneller met elkaar praten en je gesprek lijkt ook meer op een normale babbel. Door deze chatroom is het gedaan met uren of dagen afwachten of de andere persoon gaat antwoorden en wat het antwoord zal zijn.

Andere leden blokkeren

Als je ongewenste berichtjes ontvangt van een ander lid, kun je deze persoon blokkeren. Op dat moment kan dat lid geen contact meer met je opnemen. Het bespaart je allicht een hoop ergernissen.

De paniek knop

Ben je bang dat je man of vrouw onverwachts de kamer zal binnenwandelen terwijl je op victoriamilan.be aan het surfen bent? Geen schrik, hiervoor dient de ‘paniek knop’.

Met één simpele klik sluit je niet alleen de datingsite af, maar wordt er ook automatisch een andere, onschuldige website geopend.

Automatische log uit functie

Je hoeft niet bang te zijn dat je vergeet om uit te loggen op je huiscomputer. Na een bepaalde periode van inactiviteit zal de site namelijk zelf uitloggen. Vervolgens wordt er ook een andere, onschuldige site geopend op je computerscherm.

Verwittiging via e-mail

Het is mogelijk om telkens er iets veranderd aan je profielpagina, bijvoorbeeld wanneer je een berichtje ontvangt, hiervan op de hoogte gebracht te worden via mail. Zo laat je niemand wachten op een reactie.

Betalend lidmaatschap?

Als gratis lid kun je alvast een profiel met of zonder foto’s aanmaken. Bovendien kan je via de zoekfunctie op zoek gaan naar andere profielen.

Wanneer je een andere vrijgezel beter wilt leren kennen, betaal je voor een Premium lidmaatschap. Je kunt dan berichten sturen naar en ontvangen van andere leden.

De prijs

Een Premium lidmaatschap voor één maand kost je 39,9 euro. Wanneer je je voor zes maanden aansluit, betaal je nog slechts 28 euro per maand.

De voordelen van victoriamilan.be

  • Je ontmoet hier gelijkgestemde zielen. Hierdoor weet je op voorhand waar het afspraakje op kan uitdraaien.
  • Mooie website die aangenaam werkt.
  • Een paniek knop en automatisch uitloggen voor op je thuis- of werkcomputer.
  • Een vrouwvriendelijke site.
  • Discreet, zelfs de betaling verloopt anoniem.

De nadelen van victoriamilan.be

  • Vergeet zeker niet af te vinken dat je je abonnement automatisch wilt laten verlengen.Geef een beoordeling