Tesamen.org

Datingsite voor met 100% gecontroleerde profielen

Tesamen.org

Full Description


Veel mensen willen wel, maar durven niet. Dat is ook logisch, want internetdating kan best eng zijn. Er zijn vele grapjassen op het internet terug te vinden. Als jij bang bent om verliefd te worden of gevoelens te ontwikkelen voor een poseur, dan is Tesamen.org jou op het lijf geschreven. Alle aanmeldingen worden namelijk zorgvuldig doorgelicht. Ook profielen die niet reageren worden verwijderd. Hier is slechts ruimte voor Belgen die een serieuze relatie willen aangaan voor de volle honderd procent. Voel jij je aangesproken? Dan kunnen wij Tesamen.org sterk aanbevelen.

Eén van de voordelen van Tesamen.org is dat je 100% anoniem blijft. Je zult onder een schuilnaam opereren, e-mailen via een Tesamen.org e-mailaccount en je profiel is niet door jan en alleman te bezichtigen. Slechts diegenen die jij de toegang hebt verleend, kunnen jouw profiel bekijken. Hierdoor zullen er geen ongewenste gasten achter jouw locatie, uiterlijk en naam komen. Pas wanneer jij er klaar voor bent, treed je uit de anonimiteit.
Ook heeft Tesamen.org een persoonlijkheidstest met maar liefst 145 vragen. Hierdoor kan je een vrij correcte inschatting krijgen van jouw ideale matches. Natuurlijk is dit niet waterproof – zoals Tesamen.org zelf ook aangeeft – maar het geeft wel een goed beeld van jouw ideale kandidaten.

Tesamen.org werkt louter na betaling. Daarvoor heb je geen vrijwel geen opties. Dat heeft ook te maken om grapjassen buiten de deur te houden. Men wil hier louter serieuze mensen in België. Niet voor niets noemt Tesamen.org zichzelf ook met recht een relatiebureau.

Niche: Algemeen

Relatietype: Romantiek

Opgericht: 2003

Homovriendelijk: ja

Functionaliteiten:
Profiel aanmaken: gratis
Berichten ontvangen: gratis
Berichten sturen: gratis
Geef een beoordeling