Stedendating.be

Datingsite voor wie het graag in de buurt zoekt

Stedendating.be

Full Description


Internetdaten kan erg leuk zijn. Je zou zomaar je nieuwe partner kunnen tegenkomen. Toch kleeft er één nadeel aan: vaak ontmoet je mensen die ver van je huis af wonen. Stedendating.be is daarmee aan de slag gegaan. Hier ontmoet je louter mensen die bij jou in de buurt wonen. Ook in jouw buurt zijn immers toch genoeg singles te vinden? Daarbij heeft een relatie met een persoon die uit de omgeving komt meer kans van slagen dan een lange afstandsrelatie. De vijver waar je uit vist, wordt wellicht kleiner. Maar wat wel groter wordt, is de kans van slagen.

Bij Stedendating.be kun je een gratis profiel aanmaken. Er zitten ook geen verstopte addertjes onder het gras. Pas wanneer jij wilt, kun je overstappen op een betaald abonnement. In sommige gevallen is dat zelfs niet eens nodig. Als gratis gebruiker kan je namelijk berichten ontvangen van betalende leden en die beantwoorden. Ook kun jij zelf de eerste stap zetten, zij het met een standaard bericht om je interesse te tonen. Mocht jij het wel zien zitten in een ander ‘gratis lid’ dan zal één van jullie de stap moeten nemen naar een betaald abonnement. Betaalde leden hebben dus het voordeel dat zij met iedereen contact kunnen zoeken. Er zijn geen restricties.

Stedendating.be is een goede website die goed inspringt in de behoefte van mensen om een relatie te vinden dichtbij huis. Niet iedereen heeft immers de tijd of energie om een lange afstandsrelatie te beginnen. Hoe sterk de gevoelens ook wel niet zijn. Stedendating.be geeft jou een selectie uit leuke singles uit de buurt die ook op zoek zijn naar een partner.

Niche: Relaties in de buurt

Relatietype: Romantiek

Opgericht: 2004

Homovriendelijk: ja

Functionaliteiten:
Profiel aanmaken: gratis
Berichten ontvangen: gratis
Berichten sturen: gratis + betalend1 beoordeling
  1. bodieke says:
    Posted 24 juli 2013 at 21:09 | Permalink

    Gratis profiel maken ja
    voor al de rest moet je betalen


Geef een beoordeling