Relatieplanet.be

Grootste en beste datingsite van België

Relatieplanet.be

Full Description


Op zoek naar een relatie? Of wil je simpelweg een leuke date overhouden aan internetdating? Relatieplanet.be kan dan het antwoord zijn. Hier tref je dagelijks duizenden mensen online aan.

Relatieplanet.be is dan ook een zeer actieve website. Veel leden die dagelijks even inloggen om te kijken of er een leuk nieuw iemand is bijgekomen die de moeite waard kan zijn. Lang te wachten op een reactie hoef je dan ook niet. Dit is een grote visvijver waar zeker en vast ook iets voor jou bij zit.

Bij Relatieplanet.be kan je gratis een profiel aanmaken. Wel is het zinvol om je profiel om te zetten in een betaald abonnement. Alleen dan zul je berichten kunnen sturen naar potentiële geliefden. Als gratis lid kun je wel profielen bekijken. Je zult dus ook al gauw een idee hebben of jouw type man of vrouw hier te vinden is. Mocht dat het geval zijn – en jij wilt graag met die persoon kletsen – dan kun je een betaald lidmaatschap nemen voor een aantal maanden.

Als gratis lid krijg je ook berichten van geïnteresseerde leden. Helaas kan je ze niet openen, maar dat er belangstelling voor je is, moge dan wel duidelijk zijn. En het zijn geen nepberichten, op Relatieplanet.be worden valse profielen er netjes uitgefilterd!

Relatieplanet.be is de grootste speler in België. Dat is ook niet vreemd, want het is een prima website. Doordat de website zo groot is, zal er altijd wel een perfecte match voor jou bij zitten. Helaas zijn er ook een aantal mensen actief die niet op zoek zijn naar een serieuze relatie. Hier prik je echter al gauw genoeg doorheen. Aan Relatieplanet.be kan je een leuke date of relatie overhouden. Niet voor niets datingwebsite van het jaar 2009, 2010, 2011 én 2012!

Niche: Algemeen

Relatietype: Romantiek

Opgericht: 2002

Homovriendelijk: ja

Functionaliteiten:
Profiel aanmaken: gratis
Berichten ontvangen: betalend
Berichten sturen: betalend
Geef een beoordeling