Parship.be

Datingsite voor mensen ernstig op zoek naar een relatie

Parship.be

Full Description


Parship.be is een website voor mensen die ernstig zijn. Dit is een website waar mensen op zoek gaan naar nieuwe liefde, een vriendschap voor het leven of een onderhoudende date. Hier zul je weinig tot geen mensen tegenkomen die zich louter in het internetdating storten om een ‘seksdate’ te scoren. Hierdoor is de website zeer serieus aangelegd. Perfect voor singles die meer willen dan een vluchtig avontuur.

Parship.be heeft een uitstekende man-vrouw ratio. Volgens de database is 51% man en 49% vrouw. Ook zijn er mannen die mannen zoeken en vrouwen die vrouwen zoeken. Parship.be is dus voor iedereen weggelegd; jong of oud en hetero of homo. Wat Parship.be ook bijzonder maakt is dat maar liefst 76% van de leden hoogopgeleid is. Daarnaast is 85% 30 jaar of ouder en hebben van de premium leden 38% hun nieuwe partner gevonden. Dit alles maakt Parship.be geen garantie op succes, maar het komt er wel dichtbij in de buurt. Als jij echt serieus op zoek bent, is Parship.be de partner om jouw bij je liefdesqueeste te helpen. Dit kunnen zij ook garanderen. Wanneer jij als premium lid niet met minstens 10 andere Parship-leden contact hebt gehad (na 6 of 12 maanden), krijg je gratis nog eens 6 maanden premium lidmaatschap. Ook kun je coaching krijgen van medewerkers bij het maken van een goed profiel, en wanneer je op date gaat en met vragen of twijfels zit.

Parship.be is een uitstekende website om serieuze liefde te vinden. Het is namelijk een ernstige website en dit straalt ook uit naar de leden. Eerst moet je bijvoorbeeld een persoonlijkheidstest ondergaan om jouw unieke matches te ontrafelen. Vervolgens kun je elkaar beter leren kennen via de chat. Mocht er een vonk ontstaan, dan kan je ook in het ‘echte leven’ afspreken. Zo weet je meteen of iemand wel of niet bij jou past voordat je de volgende stap zet.

Niche: Algemeen

Relatietype: Romantiek

Opgericht: 2000

Homovriendelijk: ja

Functionaliteiten:
Profiel aanmaken: gratis
Berichten ontvangen: gratis
Berichten sturen: betalend2 beoordelingen
  1. Véronique D says:
    Posted 1 september 2013 at 09:34 | Permalink

    Groot min punt: het abonnement kan uitsluitend betaald worden met een Creditcard (met automatische verlenging). Overschrijven is niet mogelijk. Daardoor heeft de abonnee niet de mogelijkheid om zelf te kiezen voor de periodes van deelname.

  2. Nathalie B says:
    Posted 17 januari 2014 at 16:35 | Permalink

    Heel groot minpunt aan deze site: Je mag dan wel gratis berichten “ontvangen” maar je kan ze niet lezen. Dan moet je weer betalen. Persoonlijk vind ik dit misleidende reclame!


Geef een beoordeling