Ondeugend-daten.be

Datingsite voor pikante afspraakjes

Ondeugend-daten.be

Full Description


Daten kan soms een ware crime zijn. Daarom is het internet ook een prachtig hulpmiddel voor iedereen die wil daten. Je kunt immers een masker dragen totdat jij besluit dat het masker afgaat. Bij Ondeugend-daten.be hebben ze dat goed begrepen. Hier kun je je gratis inschrijven en op zoek gaan naar een man, vrouw of een stel om spannende avonturen mee aan te gaan. Ook als je slechts op de markt bent voor een ondeugende vriendschap ben je hier aan het juiste adres. Er zijn vele mensen zoals jij die ook wel een verzetje kunnen gebruiken in hun hectische en drukke leven.

Bij Ondeugend-daten.be kun je je gratis aanmelden. Het prachtige is dat je ook gratis berichten kunt ontvangen én sturen. Het laatste is wel gebonden aan een voorwaarde: jouw gesprekspartner moet een betalend lid zijn. Is hij of zij dat niet, dan zul je zelf moeten betalen om het gesprek toch voort te zetten. Ben je echter al zover dat je echt een gesprek met iemand wilt aangaan, dan zullen de kosten natuurlijk geen sta in de weg zijn. Ook kun je als gratis profiel chatten, zij het in beperkte mate. Als VIP lid kan je onbeperkt chatten met andere leden.

Ondeugend-daten.be is de website voor iedereen die spannende contacten wilt opdoen. Wie weet wat er nog meer in het verschiet ligt. Doordat je als gratis lid ook veel opties hebt, is dit een ideale website voor eenieder om eens uit te proberen. Mocht jouw ideale match ertussen zitten, dan kun je altijd nog overgaan op een VIP lidmaatschap.

Niche: Algemeen

Relatietype: Romantiek, seks

Opgericht: 2004

Homovriendelijk: ja

Functionaliteiten:
Profiel aanmaken: gratis
Berichten ontvangen: gratis
Berichten sturen: gratis + betalend1 beoordeling
  1. Ricardo says:
    Posted 11 november 2013 at 18:38 | Permalink

    De website op zichzelf is best in orde en werkt vlot. Niet zoveel keus in het vrouwen aanbod. Veelal mensen die al lange tijd niet meer actief zijn en dat zie je niet goed. Veel mensen die zelfs niet antwoorden op een verzoek tot interesse. Zonder VIP toegang kan je heel weinig. Men verplicht je bijna om VIP te worden wil je meer weten wie je bezocht heeft en zo…
    Bedankt, maar gezien de prijs en het aanbod, niet meer voor mij.


Geef een beoordeling