Meetic.be

Een van de grootste datingsites in België

Meetic.be

Full Description


Meetic.be is een grote website. Het heeft tevens banden met Lexa. In België alleen zijn er al meer dan een half miljoen leden, zo staat op de website te lezen.

Helaas is het geen groot succesverhaal. Zo zijn er met name klachten van betalende klanten. Zij klagen steen en been over het feit dat ze slechts kunnen communiceren met andere betalende leden. Aangezien dat slechts een klein deel van het ledenbestand is, zijn er vele leden met wie ze niet kunnen babbelen. Dit kan pas als je naar een nog duurder pakket upgrade.

Dat is natuurlijk misleidend. Net zoals het stilzwijgend verlengen dat is. Bij het aangaan van een abonnement van drie maanden staat er automatisch een optie aangevinkt die stilzwijgend verlengen bevestigd. Mocht je een abonnement afsluiten, is het raadzaam om hier goed op op te letten. Anders kun je er zomaar langer aan vast zitten dan je wenst.

Meetic.be kun je ook gebruiken als gratis lid, maar veel heb je er dan niet aan. Je zult dus betalend lid moeten worden om een date of partner te vinden. Helaas kan je ook dan alleen contact leggen met andere betalende leden. Bij andere datingwebsites kun je als betalend lid wél berichten sturen naar niet betalende leden.

Meetic.be is één van de grootste datingwebsites van België. Toch is het niet de beste datingwebsite die je kunt vinden. Daarvoor kleven er simpelweg teveel haken en ogen aan de website. Mocht je geïnteresseerd zijn in een profiel bij Meetic.be dan is het aan te raden om eerst een gratis profiel te nemen om alle opties en mogelijkheden eens rustig te bekijken.

Niche: Algemeen

Relatietype: Romantiek, vriendschap

Opgericht: 2002

Homovriendelijk: Nee

Functionaliteiten
Profiel aanmaken: gratis
Berichten ontvangen: betalend
Berichten sturen: betalendTags/Keywords

Meetic Meetic.be

3 beoordelingen
 1. quintyn says:
  Posted 23 november 2013 at 12:49 | Permalink

  sorry maar ik krijg alles in het frans en dat kan ik niet ???graag in het nederlands

 2. A; Van Put says:
  Posted 24 november 2013 at 21:52 | Permalink

  Via Lexa verschillende keren benaderd door jongere mannen met een email adres in België en wonend in Gent, zijn naam is Alex Desmert. Hij stuurt mooie praatjes en foto’s.
  Uiteindelijk blijken dit boeven te zijn die proberen geld af te troggelen van vrouwen. Ze doen zogezegd
  zaken met Afrika en eens ze ginder op zakenreis zijn , hebben ze ineens geen geld meer om terug te
  komen en vragen jou geld op te sturen.
  Ik probeerde al verscheidene keren mijn profiel bij Meetic definitief te verwijderen maar dat lukt langs geen kanten

 3. Hallo dames op meetic,
  Heb net een scammer de deur uitgewerkt.Woont in Belgie en boort in Nigeria naar olie.
  Je wordt overladen met liefdesbetuigingen.Trap er niet in Pas dus op voor rmcoll01.Doet of hij een schotse vader en amerikaanse moeder heeft.
  Waardeloos een datingsite met zoveel scammers.Reageer niet op militairen en engels sprekenden.Jammer dat de wereld nu zo verrot is dat zelfs het zoeken naar een partner niet meer mogelijk is


Geef een beoordeling