Flirtplek.nl

Online flirten tegen torenhoge tarieven, afspreken niet mogelijk!

Flirtplek.nl

Full Description


Door te flirten creëer je chemie en kan je testen of iemand werkelijk bij je past. Met een goed gevoel voor humor kom je ver!

Flirtplek.nl is een Nederlandse datingsite die in augustus 2010 haar deuren opende. De site heeft ook veel Belgische leden.

Flirtplek is een veilig platform waar privacy gegarandeerd wordt. Contacten kunnen zo op een stress vrije manier worden opgebouwd!

Live contact via chat, Skype en e-mail zijn mogelijk.

De basis om online te kunnen flirten is een leuk profiel. Wil je flirten over sexdating of one night stands, fantaseren over buitensex of een leuke relatie naast jouw relatie? Of heb je eerder behoefte aan een echte langdurige sexrelatie?

Op Flirtplek.nl ontmoet je andere mensen die op zoek zijn, een man die zoekt of stelletjes die zoeken. Andersom kun je natuurlijk ook zelf zoeken naar stelletjes, mannen of vrouwen en een gesprek beginnen. Echt alles is mogelijk op Flirtplek.nl.

De aanmelding voor onze dienst is gratis. Aanmelden is dus geen risico! Wil je na 5 flirtberichtjes verder mailen of chatten met een vrouw, vraagt Flirtplek.nl hiervoor een vergoeding.

Je betaalt veel geld om berichtjes te sturen naar de vrouwen op deze site. Maar in de kleine lettertjes staat te lezen: “De profielen op Flirtplek.nl zijn deels fictief, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk.” Trap niet in deze oplichterij!6 beoordelingen
 1. John says:
  Posted 7 december 2013 at 19:57 | Permalink

  Mja, bijna niets als mooie vrouwen, waarvan er de eerste 5 minuten al drie minutenlang naar mijn profiel zijn blijven kijken… terwijl er letterlijk niets op stond! If it looks like a duck and quacks like a duck, it’s probably a scam. imho fcoz.

 2. John says:
  Posted 7 december 2013 at 23:09 | Permalink

  …paar uurtjes later : al enkele berichtjes (met pikante fotos) om gelijk iets af te spreken, als het kan? (aan anderhalve euro per bericht welteverstaan…) Trouwens, nog steeds reagerend op een compleet blanco profiel… op ‘gewone’ datingsites krijg ik anders nooit zo snel zoveel aandacht ^^

  It’s all bullshit folks, and it’s bad for ya.

 3. Diego says:
  Posted 22 januari 2014 at 19:33 | Permalink

  Deze site moeten jullie zeker VERMIJDEN, absoluut oplichters site, op één week meer dan 50 berichten gekregen van bloemooie, naakte dames, er waren zelfs foto’s bij van dames uit de Amerikanse pornindustrie, en dames die in Wallonie wonen, en wanneer ik bericht terugstuur antwoorden dat ze geen Frans praten, telkens was ik één euro kwijt, SCAM site, vermijden, stelletjes oplichters, politie zou ze de cel moeten indraaien…

 4. Diego says:
  Posted 22 januari 2014 at 19:34 | Permalink

  opgepast SCAM site

 5. Uit de foto’s op de openingsite blijkt dat ze in dezelfde vijver vissen als die andere fake sites. De dames zijn dan misschien wel echt, de reacties betwijfel ik sterk. Een 18 jarige uit Groningen wil direct in bed met een 53 jarige uit Antwerpen waarvan het ‘lege’ profiel haar zo aanspreekt. Oordeel zelf maar.

 6. Stefan says:
  Posted 17 februari 2014 at 22:45 | Permalink

  Gelijkaardige opmerking als John… Wat nog gekker is dat de site zelf een foto bij mijn profiel zet…
  tja waste of money als je t mij vraagt…


Geef een beoordeling