C-date.be

Datingsite voor avontuurtjes

C-date.be

Full Description


Bij C-date.be draait het allemaal om casual dates. Oftewel afspraakjes zonder romantische bijbedoelingen. Hoe leden dit exact willen invullen, is natuurlijk aan hen. Het merendeel van de, voornamelijk mannelijke, leden heeft het echter gemunt op afspraakjes waar seks een voorname rol speelt. Helaas is dit ook meteen de valkuil van de website.

Er zijn veel neppe profielen actief van fictieve vrouwen. De plaatjes worden van het internet geplukt en een nieuw profiel is geboren. Hierdoor zie je door de bomen het bos haast niet meer. En dat is zonde. Er zijn namelijk wel vrouwen te vinden op de site die voor een avontuurtje in zijn. De verhouding man-vrouw is dan ook niet accuraat. Het gros van de vrouwen is namelijk fictief en dat doet de site geen goed.

Een profiel aanmaken is gratis op C-date.be. Wil je echter verdergaan, bijvoorbeeld chatten of een afspraak inplannen, dan zul je een betaalde klant moeten worden. Pas dan zullen alle mogelijkheden van C-date.be zich ontrafelen. Als gratis lid kun je echter wel vertrouwd raken met de website. Mocht het je bevallen, dan kun je je lidmaatschap omzetten in een betaalde. Je zult dan 90 euro betalen en er drie maanden aan vastzitten.

Doordat er zoveel fictieve vrouwen actief zijn op C-date.be is de website zijn geld niet echt waard. Je betaalt een hoop en krijgt er weinig voor terug. Althans, weinig dat werkelijkheid kan worden. Je zult namelijk wel een hoop verzoeken en berichten krijgen, maar velen zijn gericht om jou geld te ontfutselen. Dat is jammer, want C-date.be is in potentie een goede website. C-date.be kan je dan ook het beste omschrijven als een mislukt experiment. Denk jij toch dat je goed kunt filteren en daardoor vrouwen of mannen kunt ontmoeten, dan is C-date.be een optie.

Niche: Algemeen

Relatietype: Seks

Opgericht: 2009

Homovriendelijk: Nee

Functionaliteiten:
Profiel aanmaken: gratis
Berichten ontvangen: betalend
Berichten sturen: betalend
Geef een beoordeling