50plusmatch.be

Datingsite voor senioren

50plusmatch.be

Full Description


Vijftigplussers zijn nog geen bejaarden, integendeel. Vijftigplussers zijn tegenwoordig actiever dan ooit. En ze zijn ook méé. Internetdating wordt steeds populairder, ook bij senioren. Maar wat hebben serieuze mensen te zoeken tussen al dat jong geweld? Gelukkig is er nu ook voor vijftigplussers een website waar zij naar hartelust gebruik kunnen maken van de voordelen van internetdating.

50plusmatch.be is volledig gericht op vijftigplussers die een partner zoeken. De website is zeer serieus aangelegd. De gebruikers komen hier omdat zij daadwerkelijk op zoek zijn naar een maatje om hun resterende levensjaren mee te delen.

50plusmatch.be is een eerlijke en goede website waar vijftigplussers een profiel kunnen aanmaken.

Je hebt de optie om te betalen of om gratis lid te blijven. De voordelen van een betaald abonnement zijn er natuurlijk wel. Als betalend lid kun je altijd een bericht sturen naar een ander lid. Als gratis lid kun je slechts je interesse tonen.

Wel is het zo dat een gratis lid met een betalend lid kan praten, als het betalend lid als eerste het contact opent. Zo kunnen betalende leden met iedereen berichten uitwisselen, indien zij daar behoefte aan hebben. Dat is echter ook het nadeel van de website. Sommige profielen zien hierdoor niet de noodzaak om ook betaald lid te worden. Hierdoor is de verhouding tussen gratis leden en betalend leden ietwat krom. Met name mannen trekken wel hun portemonnee, terwijl vrouwen dit vaker niet dan wel doen.

Ook is de nieuwe aanwas ietwat gering. Veel nieuwe leden komen er niet bij. Dat kan echter ook te maken hebben met de serieuze toon van de website. Mensen die hier komen, hebben behoefte aan iets meer dan berichtjes uitwisselen via internet. Desondanks zijn er genoeg leden om contact mee te leggen.

Besluit:
50plusmatch.be is een goede website waar geen plaats is voor neppe profielen en/of oplichters. Hier komen vijftigplussers samen die allen een partner zoeken. Hierdoor slaat de website een serieuze toon aan, en dat is ook exact de bedoeling.

Opgericht: 2007

Homovriendelijk: Nee

Functionaliteiten:
Profiel aanmaken: gratis
Berichten ontvangen: gratis
Berichten sturen: betalend

Prijzen:
onbekend2 beoordelingen
 1. van den abbeele magdalena says:
  Posted 16 mei 2013 at 19:39 | Permalink

  heb mij vorige week dinsdag lid gemaakt via overschrijving 39.95€ voor 3 maand gestort op rekening IBAN BE093 3101 6047 3957 BIC BBRUBEBBXXX op naam MATCHMEDIA BV met mededeling MADLEIN 50P maar ben nu nog altijd geen betaalend lid,Graag een antwoord groeten
  ,

 2. Cor says:
  Posted 27 november 2013 at 10:17 | Permalink

  Voor een maand dubbel betaald.
  Gewoon aan het lijntje gehouden is terug gestort, nee hoor.
  Ik vindt het een ontzettende kloten site.
  Ontzettend slechte service van eva en john zal ook wel fake zijn.
  Kan ik niet aanbevelen.


Geef een beoordeling